Thursday 3 March 2011

Είμαι...Εσύ τι είσαι;

Πολλές φορές σκέφτομαι ότι σκέφτομαι υπερβολικά και αναλύω πέραν του δέοντος πράγματα, αισθήματα και καταστάσεις....

Είμαι το άτομο που θα σκεφτεί όχι δυο, όχι τρεις αλλά χίλιες δεκατρείς φορές αν αυτό που είπα πλήγωσε τον άλλο και αν το πήρε στραβά.  Είμαι το άτομο που θα στείλει μήνυμα να ρωτήσει τον άλλο αν προσβλήθηκε και είμαι το άτομο που ακόμα και αν δεν γνωρίζω κάποιον τόσο καλά αν προσέξω ότι δεν είναι καλά ΣΤΑΘΕΡΑ θα στείλω μήνυμα συμπαράστασης.

Είμαι το άτομο που θα αναφερθεί σε κάποιο συμβάν με σαρκαστικό ύφος αλλά που ταυτόχρονα θα αυτοσαρκαστεί τόσο που πολλές φορές διερωτώμαι κι εγώ με τον εαυτό μου.  Είμαι το άτομο που δεν θα θυμώσει αλλά θα στεναχωρηθεί όταν καταλάβει ότι κάποιος με εκμεταλλεύεται.  Είμαι το άτομο που θα ενοχληθεί περισσότερο από ότι κάποιος άλλος αν δεν με πάρεις τηλέφωνο να δεις αν είμαι καλά και αν δεν με πάρεις τηλέφωνο όταν είμαι άρρωστη έστω και τυπικά να δηλώσεις το παρών σου.

Είμαι το άτομο που ανά πάσα στιγμή η διάθεση του μπορεί να περάσει από τα στάδια της Χαράς, της Ευφορίας, της Στεναχώριας και του Εκνευρισμού...

Εσείς τί άτομα είστε; Πολλές φορές λέω ότι τελικά είμαι τόσο ιδιόρρυθμη που ποιος θα μπορέσει να με αντέξει ή έστω να βρει το κουμπί μου; 

Μουσική επένδυση από Παύλο Παυλίδη


 "Όταν ήμουνα μικρός μες τα κύματα δε μ' ένοιαζε
αν ο κόσμος είν'απλός ή αν έτσι απλώς εμένα μου έμοιαζε.."

6 comments:

  1. "Είμαι το άτομο που ανά πάσα στιγμή η διάθεση του μπορεί να περάσει από τα στάδια της Χαράς, της Ευφορίας, της Στεναχώριας και του Εκνευρισμού..."
    Αυτό δεν σημαίνει κυκλοθυμικός; Νομίζω είμαι.

    "Εσείς τί άτομα είστε; Πολλές φορές λέω ότι τελικά είμαι τόσο ιδιόρρυθμη που ποιος θα μπορέσει να με αντέξει ή έστω να βρει το κουμπί μου;"
    Μου το έλεγε και μου λέει η μάνα μου. Δεν ξέρω αν το λένε όλες οι μανάδες στις κόρες τους. Πιστεύω είμαι κι αυτό και είμαι τυχερή που υπάρχουν άτομα και με αντέχουν :)

    ReplyDelete
  2. ΝΑΙ! είμαι κυκλοθυμική ή ιδιόρρυθμη όπως λέει και η μήτηρ :)

    Μου αρέσει μια φράση του Paulo Coelho που μπορεί να σου αρέσει:"One is loved because one is loved...no reason in needed for loving.."

    ReplyDelete
  3. χαμογελώ, ναι η κυκλοθυμία, γιατί ναι τζιαι εγώ σκέφτουμαι έτσι ή παρόμοια για να μεν ακούμε κλίσε εντελώς. μπορώ να συνδεθώ με πολλά πράματα που λαλείς.. νομίζω έσιει αρκετό κόσμο που εν έτσι απλός εν φοβισμένος να το δίξει.. ένα πράμα που μπορεί να με χαρακτυρίζει εμένα συν τούτα εν τζιαι η λάχτα του ψευτοεπαναστάτη στα πάντα! όσο γελείο τζιαι να ακούετε. ωραίο τραγούδι..

    ReplyDelete
  4. Νομίζω η κυκλοθυμία έχει αυξομειώσεις! Όλοι λίγο ή πολύ είμαστε κυκλοθυμικοί..."η λάχτα του ψευτοεπαναστάτη" χαχα (είμαστε λες αυστηροί με τον εαυτό μας;)

    Άκου κι αυτό από ΠΑΥΛΙΔΗ: http://www.youtube.com/watch?v=HDkrBWzatdA

    "Υποταγμένα σε κριτές,
    υποκριτές και τους μοιραίους
    κήρυκες που από ουρανούς
    κι από άμβωνες ωραίους..."

    ReplyDelete
  5. καλά εντάξει εν υπάρχει περίπτωση να το πιστέψεις.. αλλά έγεινεν!!!!
    άκουα τωρά στο media player μου το αερικό τζιαι κάμνω παύση να βάλλω το κομμάτι σου τζιαι.... εσάστησα.. λαλώ τι γίνεται;;;;;;!!!!!

    ReplyDelete
  6. Γιατί να μην το πιστέψω;; :)
    Karma perhaps ή pure good music!

    Εν πάρα πολλά καλός ο Παυλάκος

    ReplyDelete